please don't touch: THE CAVE

The design studio please don't touch from Dortmund develops distinctive concepts for communication in space. The permanent exhibition THE CAVE in the bunker under the TIERART site in Maßweiler tells of animals in times of war. The underground bunker was once part of the so-called West Wall and later served as a storage facility for nuclear warheads during the Cold War. The please don't touch team used the rooms to present animals as one of the many groups of victims of war. We are pleased that we were able to contribute to this moving exhibition with specially made lightboxes and parts of the signage concept.

Agency and exhibition photos

  1. IQOS - Philip Morris Chooses Modular Design

    For future events, Philip Morris marketing has opted for modular architecture from Modulap. With sets of several Lightboxes, Lightsticks, Lightfram...
  2. Syspro – an exhibition stand grows with you

    At EuroCIS 2024, syspro and its partners from the RFID Network exhibited with an expanded Modulap exhibition stand. Over the past four years, syspr...
  3. MISSION AI - With Modular Exhibition Design into the Future

    MISSION AI is the German government's national initiative for artificial intelligence and the data economy. It aims to strengthen the digital compe...